Mat på Nystua
På vår restaurant på Skeikampen får du både lunsj, middag og selskapsmenyer. Etter en tur i bakken, kan det for eksempel være godt med en kremet fiskesuppe med Sirdalsørret til lunsj, eller en elggryte eller en burger til middag.
Vi har også grillpakker som man kan grille på bålpannen på uteserveringen, og barnemeny. De små kan for eksempel få hamburger eller kjøttboller på vårt spisested på Skeikampen.
- Norsk
- English
Meny Nystua
Lunsj
Frem til 16:00
Ukens rett
Se tavlen eller spør i baren.
Gulasjsuppe
199
Serveres med brød og smør.
MSES
Kyllingvinger – 1/2 kilo
185
Med aprikos BBQ-saus og chilimajones. (Allergen Fisk på grunn av Worcestershiresaus)
EFSES
Fiskesuppe
255
Kremet fiskesuppe med Sirdalsørret. Serveres med brød og smør.
FMSES
Smørbrød med elgkarbonade
245
Med stekt sopp, viltsaus og rørte tyttebær.
EMSES
Pølser fra Annies Pølsemakeri
285
Med potetpuré, løksjy og syltede sennepsfrø
M
«Grilled Cheese» med ost
115
Brioche, cheddar, alpeost, snøfrisk, dijonsennep. Serveres med chilimajones.
EM
«Grilled Cheese» med skinke
135
Brioche, cheddar, alpeost, snøfrisk, dijonsennep og skinke. Serveres med chilimajones.
EM
«Grilled Cheese» med røkt kylling
145
Brioche, cheddar, alpeost, snøfrisk, dijonsennep og røkt kylling. Serveres med chilimajones.
EM
Lunsjdessert
Vaffel med brunost, seterømme og syltetøy
115
EM
Eplekake med vaniljesaus
115
EM
Pekannøtt-terte med pisket krem
95
MNP
Småretter
Fra 17:00
Spareribs av lam
215
Glasert med rødvin, rødvinseddik, honning, hvitløk og rosmarin.
SO
Kyllingvinger – 1/2 kilo
185
Med aprikos BBQ-saus og chilimajones.
FSESSO
Charcuteriefjøl
289
Med spekemat, spekepølser, og annen oppskåret, lokal ost. Serveres med tilbehør.
GRM
Kremet fiskesuppe
195
Kremet fiskesuppe med Sirdalsørret. Serveres med brød og smør.
GRM
Vintersalat
185
Med geitost, valnøtter, eple og vinagrette.
M
Hovedretter
Fra 17:00
Ukens rett
Se tavlen eller spør i baren.
Pølser fra Annies Pølsemakeri
285
Med potetpuré, løksjy og syltede sennepsfrø.
M
Elggryte
375
Med bakte rotgrønnsaker og chamignong. Serveres med potetpuré og rørte tyttebær.
MSESSO
Grillet entrecôte
455
Med aspargesbønner, rødvinssaus, pisket hvitløk- og estragonsmør. Serveres med pommes frites.
EM
Skinnstekt Sirdalsørret
445
Med knutekål, gulrot, smørsaus og agurksalat.
FM
Burger
Hele dagen
Cheeseburger
285
Biffburger toppet med cheddar, rødløk, stekt løk, sylteagurk og husets burgersaus. Serveres med pommes frites.
EM
Bluecheeseburger
285
Biffburger toppet med blåmuggost, stekt løk, husets burgersaus og sylteagurk. Serveres med pommes frites.
EM
Elgburger
335
Elgburger toppet med Västerbottenost, rødløkschutney, majones med tyttebær og pepperrot, ruccola, og syltet rødløk. Serveres med pommes frites.
EM
Vegetarburger
285
Sort bønneburger toppet med tomat, syltet jalapeño, ruccola og hvitløksmajones. Serveres med pommes frites.
EM
Barnemeny
Hele dagen
Grillpølse fra Annies Pølsemakeri
155
Velg mellom mos eller pommes frites.
EMNM
Hamburger (130 gram)
215
Med tomat, salat og husets burgersaus. Serveres med pommes frites.
EM
Kjøttboller
165
Med potetmos, fløtesaus og tyttebærsyltetøy.
M
Grillpakke
Nyt en koselig utendørsopplevelse! Velg en av våre pakker og lag den selv over bålpannen. Perfekt om du er alene, eller til å dele med venner og familie. Disse måltidene lar deg grille, steke og sette det sammen – akkurat slik du selv vil.
Pølse fra Annies pølsemakeri
Barn/Voksen 125,-/155
Serveres med pølsebrød, ketchup, sennep, sprøstekt løk, syltet løk, agurkmiks og potetsalat.
EM
S’Mores
75
Havrekjeks, marshmamllows og melkesjokolade
GBM
Dessert
Fra 17:00
Hjemmelaget karamellpudding
155
Med appelsinskiver, pisket krem, ristede mandler og salt karamell.
EMNM
Gâteu Marcel
155
Med vaniljeis og kirsebærkompott.
EM
Iskrem
135
Med salt karamellsaus og sjokoladecrumble.
EM
Selskapsmeny
Bestilling fra selskapsmenyen må gjøres minimum én uke før reservasjon. Dere velger én felles meny for hele selskapet. Vi tilrettelegger for intoleranser og allergier som blir oppgitt ved bestilling.
Forretter
Lettrøkt laksetartar: 185,-
Med saltbakte rødbeter, agurk, eple, gressløk, hovmestersaus og smørstekte rugbrødsmuler.
EFGRM
Oksetartar: 195,-
Med pepperrotkrem, syltet sjalottløk, Västerbottenost og fritert purre.
M
Rødbet-tartar (Vegetar): 165,-
Saltbakte rødbeter, sjalottløk, eple, geitostkrem, gressløk, karse, brunet smør og hasselnøtter.
MNH
Hovedretter
Elggryte: 375
Med bakte rotgrønnsaker, champignon, potetpuré og rørte tyttebær.
MSESSO
Hjort: 445,-
Helstekt mørbrad av hjort, karamellisert selleripuré, pepperglassert gulrot, ovnsbakte småpoteter og kremet tranebærsaus.
EMSES
Helstekt entrecôte: 455,-
Med aspargesbønner, rødvinssauss, pisket hvitløk- og estragonsmør og pommes frites.
EMSES
Skinnstekt Sirdalsørret: 445,-
Med knutekål, gulrot, smørsaus, agurksalat og småpoteter med smør og gressløk.
FM
Portobello (vegetar): 325,-
Grillet marinert portobellosopp, puylinser, gresskar, ovnskbakte småpoteter og portvinssaus.
MSES
Ost
Tre lokale oster med tilbehør: 225,-
GRM
Dessert
Hjemmelaget karamellpudding: 155,-
Med appelsinskiver, pisket krem, ristede mandler og salt karamell.
EMNM
Gâteu Marcel: 155,-
Med vanlijeis og kirsebærkompott.
EM
Iskrem: 135,-
Med salt karamellsaus og sjokoladecrumble.
EM
Allergener
Bygg (GB), Egg (E), Fisk (F), Hasselnøtter (NH), Macadamianøtter (NM), Melk (M), Pekannøtter (NP), Rug (GR), Sesamfrø (SES), Soya (SO)